Carbassons farcits gratinats amb salsa Aurora

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres carbassons de mida grossa
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Bolonyesa per quatre carbassons [Veure recepta]
  • Salsa Aurora [Veure recepta]
  • Formatge ratllat
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata refractària gran (rectangular)
Un cassó gran
Uns estalvis
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una espàtula metal·lica plana
Una safata plana metal·lica amb paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem la bolonyesa com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta fins el moment de fer-la servir.
Tot seguit, tallem els carbassons a lo llarg, en tires d'un dit de gruix, les salpebrem, les passem per farina, i tot seguit les fregim amb oli d'oliva.
Un cop fregides, les deixem en una safata amb paper de cuina.
A continuació, fiquem quatre llesques de carbassó ben ficades a la safata refractària i les anem omplint amb la bolonyesa.Tot seguit, les tapem amb una altre tira de arbassó, les cobrim amb la salsa Aurora, i tot seguit les cobrim amb formatge ratllat i uns daus de mantega pel damunt.
Seguidament, les fiquem en el forn a 180º, fins que el formatge ja és ben daurat, i ja les podrem servir a taula en la mateixa safata amb uns estalvis a sota.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1796 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: