Colomins a la graella amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Escalivada per tres racions (la trobareu a les meves receptes)
  • Tres colomins de mida grossa
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

3 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una safata rectangular gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, netegem els colomins i els tallem en dues meitats a lo llarg. Tot seguit, els salpebrem i els fiquem damunt la graella ben calenta. Els anem girant de tant en tant, fins que ja els tenim cuits al nostre gust. Tot seguit, els fiquem a la safata de porcellana a la part de dalt en fila, els reguem amb una mica d'oli d'oliva, i a la part de baix de la safata, fem una filera amb l'escalivada salpebrada i un bon raig d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

767 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!