Arròs caldós amb llamàntol blau

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de Llamàntol blau
  • 400 g d'Arròs
  • 200 g de Carxofes
  • 1 Sípia d’uns 200 g
  • 1 Ceba petita
  • 3 Dents d’alls
  • 2 Tomàquets madurs
  • 1 Litre de brou de peix casolà
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Posem una cassola de terra al foc amb d'oli d’oliva (6 o 7 cullerades). Quan estigui calent, hi afegim el llamàntol blau partit pel mig i amb alguna rodella. El sofregim i el guardem a part. Posem a la paella la ceba molt picada, la sípia trossejada i les carxofes a quarts. Fem el sofregit durant 10 minuts més o menys. Hi afegim els tomàquets ratllats. Ho removem. Aboquem el brou calent a la cassola i, quan arrenqui el bull, hi tirem l’arròs i el fem bullir fort durant 13 minuts. Abans que s’acabi de coure’s l’arròs, afegiu-hi el llamàntol. Apaguem el foc i tapem la cassola i hi tirem per sobre una mica de julivert ben picat. Deixem que reposi uns 5minuts. Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Arròs caldós amb llamàntol blau

L'arròs acabat de fer.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2721 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: