Arròs caldós amb llamàntol blau

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de Llamàntol blau
  • 400 g d'Arròs
  • 200 g de Carxofes
  • 1 Sípia d’uns 200 g
  • 1 Ceba petita
  • 3 Dents d’alls
  • 2 Tomàquets madurs
  • 1 Litre de brou de peix casolà
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Posem una cassola de terra al foc amb d'oli d’oliva (6 o 7 cullerades). Quan estigui calent, hi afegim el llamàntol blau partit pel mig i amb alguna rodella. El sofregim i el guardem a part. Posem a la paella la ceba molt picada, la sípia trossejada i les carxofes a quarts. Fem el sofregit durant 10 minuts més o menys. Hi afegim els tomàquets ratllats. Ho removem. Aboquem el brou calent a la cassola i, quan arrenqui el bull, hi tirem l’arròs i el fem bullir fort durant 13 minuts. Abans que s’acabi de coure’s l’arròs, afegiu-hi el llamàntol. Apaguem el foc i tapem la cassola i hi tirem per sobre una mica de julivert ben picat. Deixem que reposi uns 5minuts. Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Arròs caldós amb llamàntol blau

L'arròs acabat de fer.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2809 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: