Pollastre de granja amb escamarlans

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pollastre de granja trossejat
  • 12 Escamarlans
  • 2 Cebes picades
  • 3 Tomàquets ratllats
  • 1 Gotet de brandi
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Farina
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Salpebrem, enfarinem i daurem en una paella amb una mica d'oli els trossos de pollastre i els reservem.
En el mateix oli, fregim els escamarlans i també els reservem.
Fem un sofregit amb les cebes i tomàquets.
En una cassola de fang, hi posem el pollastre que havíem reservat, el flamegem amb el brandi, hi posem el sofregit i ho cobrim amb aigua.
Ho deixem coure a foc mig / baix, més o menys 60 minuts (si el pollastre és de pagès, unes 3 hores).
Quan falten uns 10 minuts, afegim a la cassola els escamarlans i la picada (en un morter, piquem molt bé les galetes, els dents d'all i el julivert, hi tirem el vi ranci perquè quedi més líquida).
Ja es pot servir.

1h 40min


Recepta de cuina de Pollastre de granja amb escamarlans

El pollastre amb escamarlans acabat de fer,

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3014 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Antoni Descarrega Guinart diu:
Boníssim!!!! Tot Un èxit a casa.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: