Pollastre de granja amb escamarlans
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Pollastre de granja trossejat
- 12 Escamarlans
- 2 Cebes picades
- 3 Tomàquets ratllats
- 1 Gotet de brandi
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Farina
- Aigua
4 racions
Elaboració
Salpebrem, enfarinem i daurem en una paella amb una mica d'oli els trossos de pollastre i els reservem.
En el mateix oli, fregim els escamarlans i també els reservem.
Fem un sofregit amb les cebes i tomàquets.
En una cassola de fang, hi posem el pollastre que havíem reservat, el flamegem amb el brandi, hi posem el sofregit i ho cobrim amb aigua.
Ho deixem coure a foc mig / baix, més o menys 60 minuts (si el pollastre és de pagès, unes 3 hores).
Quan falten uns 10 minuts, afegim a la cassola els escamarlans i la picada (en un morter, piquem molt bé les galetes, els dents d'all i el julivert, hi tirem el vi ranci perquè quedi més líquida).
Ja es pot servir.
1h 40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2792 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.