Pollastre de granja amb escamarlans

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pollastre de granja trossejat
  • 12 Escamarlans
  • 2 Cebes picades
  • 3 Tomàquets ratllats
  • 1 Gotet de brandi
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Farina
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Salpebrem, enfarinem i daurem en una paella amb una mica d'oli els trossos de pollastre i els reservem.
En el mateix oli, fregim els escamarlans i també els reservem.
Fem un sofregit amb les cebes i tomàquets.
En una cassola de fang, hi posem el pollastre que havíem reservat, el flamegem amb el brandi, hi posem el sofregit i ho cobrim amb aigua.
Ho deixem coure a foc mig / baix, més o menys 60 minuts (si el pollastre és de pagès, unes 3 hores).
Quan falten uns 10 minuts, afegim a la cassola els escamarlans i la picada (en un morter, piquem molt bé les galetes, els dents d'all i el julivert, hi tirem el vi ranci perquè quedi més líquida).
Ja es pot servir.

1h 40min


Recepta de cuina de Pollastre de granja amb escamarlans

El pollastre amb escamarlans acabat de fer,

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2792 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Antoni Descarrega Guinart diu:
Boníssim!!!! Tot Un èxit a casa.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: