Gambots sobre llit d'escarola amb salsa tàrtara

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze gambots pelats
  • Salsa tàrtara (la trobareu a les meves receptes)
  • Una escarola gran
  • Oli d'oliva
  • Conyac
  • Julivert picolat
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Un atuell de plàstic gran
Una paella gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa tàrtara com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els gambots uns tres minuts, els flamegem i els reservem.
Tot seguit, netegem l'escarola la tallem ben menuda i la reservem.
En el moment de muntar els plats, fem tres llits d'escarola en el centre del plat amb forma de triangle, al damunt de cada llit, fiquem un gambot, els cobrim amb una mica de salsa tartàra, els hi afegim un polsim de julivert picolat pel damunt, i ja els podem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

919 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!