Filets de llenguado "Orly" amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llenguado de mida gran
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pasta "Orly" (la trobareu a les meves receptes)
  • Una patata grossa

1 racions

Utensilis

Un plat pla gran
Una paella gran
Un bol gran de vidre
Una aranya de filferro
Una safata plana amb un paper de cuina
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, netegem el llenguado, el filetegem en quatre filets, i els reservem.
A part, fem la pasta "Orly" com explico a la meva recepta i la deixem reposar mitja hora.
Tot seguit, pelem la patata, la tallem en juliana fina, i la fregim amb oli d'oliva, per fer les patates palla, i les reservem damunt un paper de cuina.
Quan la pasta ja ha reposat, salem els filets de llenguado, els passem per la pasta i els fregim amb oli d'oliva fins que són una mica daurats, i els reservem.
En el moment de muntar el plat, fiquem els quatre fillets de llenguado en el centre del plat, i a la part de baix, fem un niu amb les patates palla, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants plats de filets com persones seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2023 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: