Orada a la graella amb patates a lo pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una orada de ració (330 grams cadascuna aproximadament)
  • Salsa per peixos a la graella (la trobareu a les meves receptes)
  • Patates a lo pobre (les trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una graella de filferro per coure peixos a la graella
Un plat pla gran
Una safata refractària per fer les patates a lo pobre
Cordill per embridar
Un full de paper d'alumini

Elaboració

Primerament, preparem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, les enfornem a 180º, tapades amb un paper d'alumini, i deixem que coguin fins que estiguin cuites al nostre gust. Seguidament, netegem la orada, l'escatem i amb l'ajud d'un ganivet filetejador la filetegem i en traiem dos filets a lo llarg.
Tot seguit, la salpebrem i amb dos trossos de cordill la lliguem a lo ample perquè en coure no es desfaci. Tot seguit, la fiquem a la graella dintre de la graella de filferro, i la deixem que cogui fins que estigui cuita al nostre gust, tallem el cordill, i la fiquem plana cap amunt en el centre del plat, amb un niu de patates a lo pobre a la part de baix.
Seguidament, la reguem amb una mica de salsa per peixos a la graella, i ja la podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tantes orades com comensals siguem a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1021 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!