Orada a la graella amb patates a lo pobre
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una orada de ració (330 grams cadascuna aproximadament)
- Salsa per peixos a la graella (la trobareu a les meves receptes)
- Patates a lo pobre (les trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una graella de filferro per coure peixos a la graella
Un plat pla gran
Una safata refractària per fer les patates a lo pobre
Cordill per embridar
Un full de paper d'alumini
Elaboració
Primerament, preparem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, les enfornem a 180º, tapades amb un paper d'alumini, i deixem que coguin fins que estiguin cuites al nostre gust. Seguidament, netegem la orada, l'escatem i amb l'ajud d'un ganivet filetejador la filetegem i en traiem dos filets a lo llarg.
Tot seguit, la salpebrem i amb dos trossos de cordill la lliguem a lo ample perquè en coure no es desfaci. Tot seguit, la fiquem a la graella dintre de la graella de filferro, i la deixem que cogui fins que estigui cuita al nostre gust, tallem el cordill, i la fiquem plana cap amunt en el centre del plat, amb un niu de patates a lo pobre a la part de baix.
Seguidament, la reguem amb una mica de salsa per peixos a la graella, i ja la podrem servir a taula.
1h
Notes
Farem tantes orades com comensals siguem a taula
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1895 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.