Sopa depurativa

Ingredients

  • 150 g de Bròquil
  • 2 Pastanagues
  • 1 Ceba mitjana
  • 5 Dents d’all
  • 100 g de Xampinyons laminats
  • Unes quantes olives verdes i negres sense pinyol
  • Unes quantes panses
  • Cúrcuma fresca tallada molt petita
  • 1 Fulla de llorer
  • Pebre negre mòt
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Aigua

2 racions

Elaboració

En una olla amb aigua i sal, quan l’aigua bull, hi posem: bròquil, pastanaga tallada a rodanxes, ceba tallada a grills, alls laminats, xampinyons laminats, olives verdes i negres sense pinyol, panses, cúrcuma fresca tallada molt petita, una fulla de llorer, pebre mòlt i un rajolí d'oli d'oliva.
Deixem que bulli uns 15 minuts màxim.
Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Sopa depurativa

Sopa depurativa.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4032 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: