Sopa depurativa
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g de Bròquil
- 2 Pastanagues
- 1 Ceba mitjana
- 5 Dents d’all
- 100 g de Xampinyons laminats
- Unes quantes olives verdes i negres sense pinyol
- Unes quantes panses
- Cúrcuma fresca tallada molt petita
- 1 Fulla de llorer
- Pebre negre mòt
- Oli d’oliva
- Sal
- Aigua
2 racions
Elaboració
En una olla amb aigua i sal, quan l’aigua bull, hi posem: bròquil, pastanaga tallada a rodanxes, ceba tallada a grills, alls laminats, xampinyons laminats, olives verdes i negres sense pinyol, panses, cúrcuma fresca tallada molt petita, una fulla de llorer, pebre mòlt i un rajolí d'oli d'oliva.
Deixem que bulli uns 15 minuts màxim.
Ja es pot servir.
20min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2859 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies