Braó de porc guisat amb salsa de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 Braons de porc petits
  • 1 Tomàquet
  • 1 Pastanaga
  • 1 Ceba petita
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 Fulla de llorer
  • Vi
  • Brandi
  • 1 Got d’aigua
  • Sali i oli d’oliva

Per la salsa:

  • Vi ranci
  • 1 Cullerada de maicena
  • 1 Cullerada de concentrat de bou
  • 1 Pot de bolets variats
  • 1/2 l. de Brou o aigua

1 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 220 graus i hi posem els braons junt amb tots els ingredients (les verdures tallades petites i els alls sencers) i ho tapem amb paper d’alumini, deixant-ho unes 2 hores.
Uns 30 minuts, abans de treure’ls del forn, retirem el paper d’alumini perquè s’enrosseixin.
Comprovem si ja són tous i si cal els deixem una estoneta més.

De la salsa:

Per fer la salsa, traiem l’oli sobrant i amb la mateixa plàtera la posem sobre els fogons i ho regem amb vi ranci deixant-ho reduir, a la vegada que desengreixem tota la plàtera. A continuación, Hi afegim el brou i ho colem en un altre recipient. Aquest el posem a bullir amb la cullerada de concentrat de bou, i hi afegim els bolets que abans haurem saltejat en una paella. Per espessir la salsa, desfem una culleradeta de maicena i li afegim.
Deixem que bulli tot junt fins que espesseixi.
Un cop feta la salsa l’afegim amb els braons i ho deixem 4 o 5 minuts més abans de servir-ho.

2h 20min


Recepta de cuina de Braó de porc guisat amb salsa de bolets

Braó de porc guisat amb salsa de bolets.

Recepta de cuina de Braó de porc guisat amb salsa de bolets

Detall braó de porc guisat amb salsa de bolets.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3118 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: