Cargols a la llauna

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de Cargols bovers
  • 4 Alls
  • Oli d'oliva
  • Sal gruixuda
  • Sal fina
  • Pebre negre
  • Vinagre de vi
  • 1 Pebrot verd

1 racions

Elaboració

Els cargols han de portar en dejú almenys una setmana.
Rentem els cargols amb aigua freda de l'aixeta, d'aquesta manera els netejarem la terra i altres porqueries que puguin tenir a la closca.
Cobrim amb sal gruixuda el fons d'una safata que serveixi per anar al forn.
Repartim per sobre els cargols, amb la part de la carn (o el forat per on surt) cap amunt.
Salem els cargols amb sal fina.
Posem el forn en marxa a 180 º C perquè es vagi preescalfant.
Amb el forn a punt, els fiquem per uns 5 minuts.
Mentre, anem pelant els alls i els piquem amb una mica d'oli al morter per extreure'ls tot el suc.
Passats els 5 minuts, treiem els cargols del forn.
Els ruixem amb oli.
Els fiquem de nou al forn.
Passats 5 minuts els tornem a treure i escampem el pebre negre, juntament amb una altra raig d'oli.
Els fiquem de nou al forn i els deixem fer fins que la part de la carn tingui un to daurat.
Preparem la vinagreta: tallem el pebrot verd a tires al llarg i després en altres més petites. Això ho posem en un bol. Pelem i piquem un parell de grans d'all que també posem al bol. Escampem una mica de julivert, tirem una mica d'oli, juntament amb la vinagre de vi, i ho piquem bé fins a formar la vinagreta, la qual servirem en una salsera a part. Per si algú no en vol.

35min


Recepta de cuina de Cargols a la llauna
Cargols a la llauna.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2380 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: