Lasanya de carbassó i gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Carbassó
  • 4 Talls de pernil dolç
  • Formatge per fondre
  • 400 ml de Fumet de peix
  • 50 ml de Nata per cuinar
  • 2 Cullerades soperes de farina
  • Oli d'oliva
  • 12 gambes
  • 1 Cullerada de tomàquet fregit
  • Sal
  • pebre blanc

2 racions

Elaboració

Per començar prepararem la beixamel de gambes. Tallem les gambes a trossos petits.
Les sofregim en una cassola amb la cullerada d'oli d'oliva i les salpebrem lleugerament.
Hi afegim les dues cullerades de farina, li donem voltes durant 2 minuts, i a poc a poc, hi anem abocant el fumet de peix (calent).
Ho remenem amb unes varilles. Quan tinguem la beixamel molt espessa, hi afegim la nata.
Després hi afegim el tomàquet fregit, ho mesclem bé i ho reservem.
Comencem a preparar la lasanya. Per començar, tallem el carbassó en làmines ben primes.
Les salem i en una paella les fregim amb una miqueta d'oli. Les reservem.
Fregim unes quantes gambes senceres, 1 minut cada costat.
Muntem la lasanya: abaix de tot hi posem una mica de beixamel escampada per tota la base del recipient.
Després uns quants talls de carbassó, pernil dolç, beixamel i així fins acabar amb una capa de beixamel a dalt de tot.
A sobre hi posarem una mica de formatge per fondre.
Per acabar encenem el grill del forn fins que el formatge es desfaci.
Ho servim amb unes gambes senceres a sobre la lasanya.

30min


Recepta de cuina de Lasanya de carbassó i gambes
Lasanya de carbassó i gambes.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: