Coca de pasta de full amb botifarra d'ou i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
Estaci贸:
Dificultat: F脿cil

Valoraci贸: Encara no te valoracions Afegir valoraci贸

Ingredients

  • Un planxa de pasta de full rectangular
  • Una botifarra d'ou
  • Dos ous batuts
  • Sucre
  • 100 grams de pinyons
  • Farina

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Un corr贸 per estirar la pasta de full
Un corr贸 per punxar la pasta
Un bol de vidre mitj脿
Un pinzell
Una safata rectangular de cartr贸 amb blonda

Elaboraci贸

Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina i amb el corr贸 estirem la pasta de full.
Seguidament, la punxem amb l'altre corr贸, i en tallem dos trossos que facin 14 per 22 cent铆metres, i els posem a la placa del forn amb un paper sulfurat a sota.
Seguidament, pintem tota la pasta de full amb ou batut amb l'ajud d'un pinzell, i tot seguit cobrim tota la pasta amb rodanxes de botifarra d'ou una mica gruixudes.
A continuaci贸, escampem els pinyons per tota la superf铆cie de la coca, ho espolsem amb for莽a sucre pel damunt, i ho enfornem a 180潞, fins que les coques siguin ben rosses, i ja les podrem posar a la safata de cartr贸 amb blonda i servir-les a taula.

1h 10min

Notes

Penseu que aquesta setmana 茅s el "dijous gras", i podem fer tantes coques com persones tinguem convidades a taula.
Si aneu a les meves receptes, tamb茅 podreu veure com faig les coques de llardons.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Coca de pasta de full amb botifarra d'ou i pinyons

Enlla莽a aquesta recepta:

1028 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!