Morro de porc a la gallega

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un morro de porc
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba pelada
  • Una fulla de llorer
  • Un grapat de grans de pebre negre

2 racions

Utensilis

Dos plats de fusta rodons dels que fem servir per fer el pop a la gallega
Una cassola metàl·lica fonda
Un bufador
Un ganivet fi per tallar el pernil

Elaboració

Primerament, netegem el morro amb l'ajud del bufador, per treure els pels que pugui tenir, i el posem a la cassola fonda amb: aigua, sal, la branca d'api, la fulla de llorer,la mitja ceba, i el grapat de grans de pebre negre, i ho fiquem a foc mitjà fins que arrenqui el bull i el morro ja estigui cuit.
Deixem que refredi, i tot seguit l'anirem tallant amb el ganivet de tallar el pernil en juliana ben fina, i anirem omplint tota la superfície del plat de fusta i aixi ho farem amb l'altre plat. Tot seguit, ficarem cada plat un minut en el microones, els espolsarem amb sal i pebre vermell, els regarem amb un bon raig d'oli d'oliva i ja els podrem servir a taula acompanyats d'unes llesques de pa de pagès.

1h

Notes

Encara que aquesta recepta l'aconsello com aperitiu, també pot ser perfectament un segon plat.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1475 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!