Tallarines de pasta d'ou a la carbonara amb tòfona
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 grams de tallarines de pasta d'ou
- Deu talls de cansalada fumada tallada en trossos menuts
- Una tòfona negra
- Sal
- Mantega
- Aigua
- Mig litre de nata líquida per muntar
- Nou moscada
5 racions
Utensilis
Un wok gran
Uns estalvis
Cinc plats fondos de porcellana blanca
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Un batedor de varetes
Un ratllador
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, mantega i un polsim de sal, posem a coure la pasta fins que estigui cuita al "dente", l'escorrem i la reservem.
Seguidament, en un wok amb una mica de mantega, sofregim la cansalada fumada, i quan veiem que esta daurada, afegim la nata líquida i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, corregim de sal, afegim un polsim de nou moscada, i tot seguit incorporem les tallarines i amb l'ajud de les nanses del wok, donem unes quantes voltes, i abans de treure-ho a taula amb l'ajud d'un ratllador,ho espolsem amb la tòfona ratllada, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota, i els cinc plats fondos.
1h
Etiquetes:
Cuina de primavera La cuina de la pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1152 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.