Ous Canigó
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit ous
- Vuit talls de formatge per fondre
- 150 grams de formatge parmesà ratllat
- Mantega
- Sal
4 racions
Utensilis
Quatre cassoletes rodones per fer ous al plat
Quatre plats de postre amb un tovalló de paper
Unes pinces pel forn
Una placa gran pel forn
Elaboració
Primerament, agafem les cassoletes i les untem amb una mica de mantega.
Seguidament, en cada cassoleta esclatem dos ous, els espolsem amb un polsim de sal, i els tapem amb dues llesques de formatge per fondre.
Ja per acabar ho cobrim amb formatge parmesà ratllat, ho enfornem a 180º, fins que el formatge ja és daurat, i ho retirem del forn.
A continuació, amb l'ajud de les pinces del forn fiquem les cassoletes en plats de postre amb un tovalló de paper, i ja ho podrem servir a taula.
45min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels ous Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2451 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.