Ous remenats amb bacallà, gírgoles i alls tendres
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						Tipus de plat: Remenat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un manat d'alls tendres
- Vuit ous
- 200 grams de gírgoles naturals
- Sal
- Oli d'oliva
- 400 grams de bacallà esqueixat
- Quatre llesques de pa de motlle
- Julivert picolat
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina
Una espàtula de fusta
Elaboració
							Primerament, agafem les llesques de pa de motlle, les tallem en triangles, les fregim amb oli d'oliva, i les reservem damunt un paper de cuina.
Seguidament, tallem en trossos menuts els alls tendres, el bacallà dessalat i les gírgoles, i ho fregim en una paella amb oli d'oliva.
Quan tot plegat ja és ben fregit, afegim els vuit ous ben batuts, i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que els ous són quallats al nostre gust, i ja ho podem repartir en la safata de porcellana amb els triangles de pa fregit pel voltant de la safata, i ja ho podrem servir a taula,espolsat amb julivert picolat.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels ous
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels ous  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2529 visites.
 2529 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Salses
 Salses Llegums i verdures
 Llegums i verdures Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Amanida
 Amanida Sopes i cremes
 Sopes i cremes Carns
 Carns Postres i dolços
 Postres i dolços
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram