Faves sucant

Ingredients

  • Un quilo de faves amb pell per persona
  • Una rameta de menta fresca
  • Sal
  • Oli verge d'0liva
  • Salsa romesco

Elaboració

Posarem les faves desgranades prèviament, en una olla i les cobrirem d'aigua
Deixarem que bullin fins que estiguin toves.
Afegirem la sal i un raget d'oli
Farem un romesco una mica picantó
Posarem les faves al plat, i un recipient amb el romesco
I llestos, anar sucant i menjant.

30min

Notes

Es serveixen calentes.
Un plat senzill i boníssim per aquest temps de Pasqua.
Tot i que al mercat, podem trobar-ne de congelades també molt bones, i podem degustar aquest plat durant tot l'any.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2839 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: