Llengua de porc marinada amb herbes aromàtiques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llengua de porc neta i cuita
  • Herbes aromàtiques fresques: sàlvia, alfàbrega, orenga, coliandre i cibulet
  • 1 All
  • Oli d'oliva verge extra
  • Un bon vinagre de vi negre
  • Pebre negre mòlt
  • Pebre vermell dolç de la Vera
  • Sal

2 racions

Elaboració

De la salsa per la maceració:

Piquem amb un bon ganivet i molt fines, les herbes aromàtiques. Laminem i piquem el gra d'all.
Posem totes les herbes amb l'all al vas de la batedora elèctrica, amb una mica de sal i un bon raig d'oli d'oliva.
Batem la barreja i la reservem.
En un bol, hi posem la barreja anterior i hi afegim bastant vinagre.
Ho barregem tot i ho reservem.

Preparació de la llengua cuita:

Polim la llengua d'impureses amb un ganivet ben esmolat. La tallem a rodanxes.

Marinació:

En el bol, on tenim la salsa de marinar, hi posem la llengua tallada a rodanxes i hi afegim, pebre negre mòlt i pebre vermell de la Vera.
Ho barregem tot i ho deixem unes 2 hores marinant. Cada 15 minuts, ho remenem bé.
Ja es pot servir a temperatura ambient.

25min

Notes

En el temps, no tinc en compte les 2h de marinació.


Recepta de cuina de Llengua de porc marinada amb herbes aromàtiques

La salsa de marinar.

Recepta de cuina de Llengua de porc marinada amb herbes aromàtiques

Llengua de porc marinada amb herbes aromàtiques.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2595 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: