Canelons de margalló i salmó fumat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pot de margallons gruixuts.
  • 1 Bossa de salmó fumat
  • Sal gruixuda

1 racions

Elaboració

Plat molt fàcil de fer.
Obrim el pot de margallons i en treiem dos de gruixuts.
Obrim la bossa de salmó fumat.
Enrotllem llàmines de salmó fumat en cadascun dels margallons .
Ho posem 30 minuts a la nevera.
Ho servim fred amb una mica de sal gruixuda per sobre.

10min


Recepta de cuina de Canelons de margalló i salmó fumat
Canelons de margalló i salmó fumat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2779 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: