Amanida de festa major

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos sobres de pernil d'ànec
  • Dues llaunes de puntes d'espàrrecs
  • Una safata de tomàquets xerri
  • Vinagreta per espàrrecs blancs (la trobareu a les meves receptes)
  • Dos ous

5 racions

Utensilis

Una safata de porcellana rectangular plana
Un ratllador
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem els dos ous durant deu minuts, els refredem, els pelem i els reservem.
Seguidament, obrim les llaunes de puntes d'espàrrecs i les repartim per tota la safata de porcellana. Tot seguit, les amanim amb la vinagreta d'espàrrecs i ho cobrim amb els tomàquets xerri tallats en dues meitats.
A continuació, repartim el pernil d'ànec per damunt dels tomàquets, i un cop ben repartit, agafem els ous bullits, els ratllem tot cobrint l'amanida, i ja la podem servir a taula.

1h

Notes

Ara que és època de festes majors en molts pobles i ciutats de la nostra geografia, he cregut que seria una recepta molt adient.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2374 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!