Amanida de mongeta tendra, gerds deshidratats, encenalls de mousse de foie amb festucs i fulles

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bossa de 500 g de mongeta tendra congelada
  • 50 g de gerds deshidratats
  • Una launa rodona de mouse de foie
  • 1 Bossa petita de festucs pelats
  • 1 Bossa d'enciams mezclum i escarola
  • Brots de sèsam germinat
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Aigua

2 racions

Elaboració

En una olla, hi posem aigua, sal i la mongeta congelada. La posem al foc.
El foc alt. Quan bull, baixem el foc i deixem coure la mongeta tendra uns 20 minuts.
Hem de vigilar que amb l'ebullició no sorti aigua de l'olla. La reservem i deixem refredar.
Rentem els enciams i escarola de la bossa de compra, que ja venen tallats i en principi nets.
Ho assequem i reservem.
Obrim la llauna de foie i tallem unes 6 rodanxes d'uns 0,5 cm de gruix. Les reservem.
Piquem els festucs petits i els reservem.
Per montar l'amanida per 1 persona: agafem un plat o una pissarra rectangular.
De base hi posem la mongeta tendra amb els enciams, per sobre tres rodanxes de foie amb els brots de sèsam germinat,
els festucs picats i els gerds deshidratats.
Ho amanim amb una mica de sal i un raig d'oli d'oliva.
Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Amanida de mongeta tendra, gerds deshidratats, encenalls de mousse de foie amb festucs i fulles

Amanida de mongeta tendra, gerds deshidratats, encenalls de mousse de foie amb festucs i fulles.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2329 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: