Amanida de mongeta tendra, gerds deshidratats, encenalls de mousse de foie amb festucs i fulles
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Bossa de 500 g de mongeta tendra congelada
- 50 g de gerds deshidratats
- Una launa rodona de mouse de foie
- 1 Bossa petita de festucs pelats
- 1 Bossa d'enciams mezclum i escarola
- Brots de sèsam germinat
- Sal
- Oli d'oliva
- Aigua
2 racions
Elaboració
En una olla, hi posem aigua, sal i la mongeta congelada. La posem al foc.
El foc alt. Quan bull, baixem el foc i deixem coure la mongeta tendra uns 20 minuts.
Hem de vigilar que amb l'ebullició no sorti aigua de l'olla. La reservem i deixem refredar.
Rentem els enciams i escarola de la bossa de compra, que ja venen tallats i en principi nets.
Ho assequem i reservem.
Obrim la llauna de foie i tallem unes 6 rodanxes d'uns 0,5 cm de gruix. Les reservem.
Piquem els festucs petits i els reservem.
Per montar l'amanida per 1 persona: agafem un plat o una pissarra rectangular.
De base hi posem la mongeta tendra amb els enciams, per sobre tres rodanxes de foie amb els brots de sèsam germinat,
els festucs picats i els gerds deshidratats.
Ho amanim amb una mica de sal i un raig d'oli d'oliva.
Ja es pot servir.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2329 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.