Llenties estofades amb costella de porc, cansalada i botifarra negra
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 600 grams de llenties cuites
- Quatre tires de costella de porc tallades a trossos regulars
- Quatre talls de cansalada de papada tallada d'un dit de gruix
- Dos litres i mig de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Quatre alls laminats
- Oli d'oliva
- Pebre vermell dolç
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Una botifarra negra culana
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
Una paella mitjana
Elaboració
							Primerament, tallem la cansalada en tires d'un dit d'ample i la reservem.
Seguidament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la costella salpebrada, la cansalada, el llorer i la ceba picolada. Quan tot plegat és ben sofregit, afegim el brou, fiquem el foc baix, deixem que arrenqui el bull, i ho deixem coure fins que les carns estiguin cuites.
A continuació, afegim: les llenties i la botifarra tallada a rodelles, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts.
A part, en una paella amb un raig d'oli, sofregirem els alls laminats fins que siguin rossos, afegim una cullera de pebre vermell ho remenem, i ho afegim a la cassola de les llenties, ho deixem coure cinc minuts més, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3633 visites.
 3633 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Altres
 Altres Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Postres i dolços
 Postres i dolços

 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram