Mongetes del ganxet fregides amb una baldana de ceba i tomàquet al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Dues baldanes de ceba
  • Oli d'oliva
  • Un tomàquet vermell mitjà
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Formatge ratllat

2 racions

Utensilis

Dos plats plans
Una paella gran
Unes pinces per servir
Una safata plana pel forn

Elaboració

Primerament, agafem un tomàquet vermell, el tallem per la meitat, el salpebrem, l'espolsem pel damunt amb una mica de formatge ratllat, i el fiquem en el forn a 180º, fins que el formatge ja està daurat, i el reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les mongetes, i un cop fregides, les repartim en el dos plats.
Tot seguit, en el mateix oli de fregir les mongetes, fregim les dues baldanes, i un cop fregides en posem cadascuna en cada plat, amb mig tomàquet al forn amb formatge, i ja ho podem servir a taula.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

616 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!