Mongetes del ganxet fregides amb una baldana de ceba i tomàquet al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
- Dues baldanes de ceba
- Oli d'oliva
- Un tomàquet vermell mitjà
- Sal
- Pebre negre en pols
- Formatge ratllat
2 racions
Utensilis
Dos plats plans
Una paella gran
Unes pinces per servir
Una safata plana pel forn
Elaboració
Primerament, agafem un tomàquet vermell, el tallem per la meitat, el salpebrem, l'espolsem pel damunt amb una mica de formatge ratllat, i el fiquem en el forn a 180º, fins que el formatge ja està daurat, i el reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les mongetes, i un cop fregides, les repartim en el dos plats.
Tot seguit, en el mateix oli de fregir les mongetes, fregim les dues baldanes, i un cop fregides en posem cadascuna en cada plat, amb mig tomàquet al forn amb formatge, i ja ho podem servir a taula.
1h
Etiquetes:
Esmorzar de tardor
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1553 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.