Patates a lo pobre amb bolets i ou ferrat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patates a lo pobre [Veure recepta]
  • 300 grams de gírgoles fresques
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Quatre ous frescos

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans grans
Una paella gran
Una safata fonda pel forn
Una espàtula metàl·lica fina

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les gírgoles salpebrades, tallades a juliana i un cop cuites, les reservem.
A continuació, en el centre de cada plat, fem un matalàs amb les patates a "lo pobre", tot seguit fiquem les gírgoles al damunt, i ja per acabar, en una paella amb oli d'oliva, fregim quatre ou ferrats, i en fiquem un en cada plat a sobre de les gírgoles i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, la podem fer tot l'any, doncs de gírgoles fresques en trobem tot l'any en els mercats.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3715 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: