Llenties estofades amb costella de porc i xoriço
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						Recepta per olla a pressió
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 300 g de Llenties pardines
- 3 Talls de cansalada
- 1 Xoriço
- 200 g de Costella de porc
- 1 Ceba de Figueres
- 1 Cabeça d'alls
- 3 Tomàquets madurs
- 1 Pastanaga
- 2 Patates
- 1 Branqueta de farigola fresca
- 1 Fulla de llorer
- 1 Got de vi blanc
- Pebre negre
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Salem la cansalada i la costella de porc tallada a trossos.
Ho posem a l'olla de pressió, i ho enrossim amb força oli.
Pelem i tallem les patates a daus. En una olla amb aigua i sal, les coem, uns 10 minuts. 
Després ja es couran més a l'olla a pressió.
Tallem les verdures (ceba ben petita, el tomàquet pelat ben petit, la pastanaga ben petita i pelada). 
Traiem la cansalada i hi posem aquestes verdures dins i les sofregim. 
Mentrestant, tallem al cabeça d'alls pel mig.
Un cop les verdures ja estan pràcticament enrossides, hi afegim el got de vi blanc, la cabeça d'alls, el llorer, la farigola i deixem que s'evapori una mica l'alcohol del vi.
Hi afegim les llenties escorregudes i les patates a daus.
Ho cobrim tot amb aigua. 
Just després, hi tirem el xoriço i tapem l'olla. 
Ho deixem coure 15 minuts a foc lent, un cop hagi arrencat el bull.
Refredem l'olla de pressió sota l'aixeta de la pica. 
Quan l'olla està freda, la destapem i ja podem servir el plat.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 8787 visites.
 8787 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram