Suquet de molls i llucets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 molls i 2 llucets, fresquíssims d'Arenys
  • 1 Patata
  • 1 Ceba
  • 1 Cabça d'alls
  • Espècies ( orenga, alfàbrega, juliver i comí)
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra

2 racions

Elaboració

Netegem el peix.
Pelem, netegem i tallem a daus una mica grans, la patata.
Pelem la ceba i la tallem a grills. De la cabeça d'alls, en treiem els grills i no els pelem.
En una olla amb aigua, hi tirem un grapadet de sal i les espècies amb els dents d'all sense pelar.
Quan bull, hi tirem la patata a daus grans i la ceba a grills.
Ho deixem coure 15 minuts.
Salem una mica el peix. Tirem els molls a l'olla amb la patata, ceba, alls i espècies, quan bull, ho deixem coure uns 3 minuts.
Passats els 3 minuts, hi tirem els llucets i ho deixem coure tot junt , uns 2 minuts més.
Servim el plat amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra per sobre.

30min


Recepta de cuina de Suquet de molls i llucets

Suquet de molls i llucets.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1908 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: