Parmentier de cua de vedella

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de Patates del bufet
  • 600 g de Cua de vedella
  • 200 g de Salsa de carn
  • Oli d'oliva
  • Sal marina

3 racions

Elaboració

Pelem les patates del bufet i, les tallem a trossos més o menys iguals.
Les coem en una olla amb aigua freda durant 25 o 30 minuts.
Mentre, destriem la carn de l'os de la cua de vedella, l'esmicolem i escalfem en una paella amb una mica del suc del rostit fins que quedi ben melosa.
A continuació, fem un puré amb les patates bullides, encara calentes, aixafant-les amb una forquilla, i tirant-hi de tant en tant un bon raig d'oli d'oliva i una mica de sal marina.
Quan el puré estigui ben fi, el reservem i, mantenim calent.
Passem la salsa del rostit a una paella, la lliguem amb oli d'oliva.
Ja podem muntar el plat.
De base, el parmentier i sobre la carn esmiculada, hi una mica de salsa per sobre.

40min


Recepta de cuina de Parmentier de cua de vedella
Parmentier de cua de vedella.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1915 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: