Espàrrecs blancs amb pernil dolç arrebosats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze espàrrecs naturals de mida grossa
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Quatre ous batuts
  • Sis llesques senceres de pernil dolç
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Un pelador de patates
Una cassola metàl·lica fonda
Una paella gran
Una safata rectangular de porcellana
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Dues safates planes
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim els espàrrecs pelats amb el pelador de patates, fins que estiguin cuits al "dente", i un cop cuits els reservem, i si els espàrrecs són massa llargs, els podem retallar una mica.
Seguidament, tallem les llesques de pernil dolç en dues meitats a lo ample i les reservem.
A continuació, agafem els espàrrecs i els enrotllem amb mitja llesca de pernil com si féssim un caneló, ho passem per farina, ou batut, i els fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben daurats, i els posem en una safata plana amb un paper de cuina perquè deixin anar l'excés d'oli de fregir-los.
Tot seguit, els fiquem en una safata de porcellana, i ja els podrem servir a taula per fer l'aperitiu.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, també la podem fer amb espàrrecs de llauna gruixuts.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2559 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: