Canelons de carn i ceps, amb beixamel de ceps, aromatitzats amb tòfona
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Peus de porc
- Ceps
- Ceba
- Vi ranci
- Plaques de canelons
- Llet/farina/mantega (per a la beixamel)
- Formatge ratllat
- Tòfona negra per ratllar pel damunt al darrer moment.
8 racions
Elaboració
He agafat uns peus de porc i els he bullit fins que han estat tendrets. Una vegada freds els he desossat.
He posat uns quants ceps secs en remull.
En una cassola he sofregit una ceba fins que ha estat ben rossa, hi he afegit els peus talladets, una miqueta de vi ranci i ho he deixat gairebé una hora fent xup-xup a foc ben baixet. Quan he vist que els peus "gairebé es defeien" i he afegit els ceps talladets i ho he deixat coure un quart d'hora més.
Quan s'ha refredat una miqueta ho he trinxat a la TMX i he farcit les plaques dels canelons.
Després he fet la beixamel posant la meitat de llet i la meitat de l'aigua d'hidratar els ceps.
Gratinat i al moment de postar-ho a taula he ratllat una tòfona pel damunt.
2h
Notes
no us poso quantitats ja que ho he anat fent a ull, el que us puc posar és que he fet servir 4 peus i 100g de ceps.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6210 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.