Tripa amb cigrons menuts i sípia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de tripa comprada bullida, neta i tallada
  • 300 g de cigrons menuts comprats a granel cuits.
  • 1 Sípia gran
  • Brou de verdures casolà
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre vermell picant

Pel sofregit:

  • 3 Tomàquets madurs
  • 1 Branqueta d’api
  • 1 Ceba mitjana
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

La sípia a la peixateria ens l'han netejat i tallat a daus.
En una paella amb una mica d’oli, fem el sofregit.
Tallem l’api a trossets, la ceba ben picada i els tomàquets a trossos.
Ho posem a la paella amb una mica de sal.
Deixem coure uns 20 minuts.
Ho passem tot per la batedora elèctrica. Ho reservem.
Mentre s’està fent el sofregit, saltem els daus de sípia en una altre paella
amb una mica d'oli, durant uns 15 minuts. La reservem amb l’oli.
En una olla, hi posem la tripa amb el brou de verdures i el sofregit.
Deixem coure uns 35 minuts a foc baix.
Hi incorporem els cigrons amb la sípia i el seu oli.
Hi posem una mica de sal i una mica de pebre vermell picant.
Deixem coure uns 15 minuts tot junt.
Ja es pot servir.

1h 20min


Recepta de cuina de Tripa amb cigrons menuts i sípia

Tripa amb cigrons menuts i sípia.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1547 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: