Rotllets de llenguado amb salsa de taronja i parmentier de patates violeta

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Parmentier de patates violeta (el trobareu a les meves receptes)
  • Salsa de taronja (la trobareu a les meves receptes)
  • Un llenguado de ració ( 300 grams aproximadament)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc
  • Julivert picolat

1 racions

Utensilis

Una safata refractària
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Una espàtula metàl·lica plana
Quatre escuradents
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem el parmentier com explico a la meva recepta, i un cop fet el reservem.
Seguidament, fem la salsa de taronja com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, netegem el llenguado i en traiem quatre filets, els enrotllem i els fixem amb un escuradents perquè no es desfacin al coure'ls.
Un cop fets els rotllets, els fiquem en una safata refractària, els salpebrem i els reguem amb un raig d'oli d'oliva i un raig de vi blanc, i els blanquegem en el forn a 180º, uns set minuts, i ja els podrem retirar del forn i els reservem.
En el moment de muntar el plat, en el centre del plat amb la mànega pastissera fem un niu de parmentier, i al voltant del niu de parmentier en forma de creu, posem els quatre rotllets de llenguado sense els escuradents, els cobrim amb una mica de salsa de taronja,els espolsem amb una mica de julivert picolat, i ja els podrem servira taula.

1h 30min

Notes

Farem tants rotllets de llenguado com persones hi hagin a la taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1400 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: