Amanida "especial" freda i molt variada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una mica d'enciam
  • 1 Tomàquet d'amanir petit
  • 1 Ceba petita
  • 1 Ou dur
  • 2 Rodanxes de llonganissa
  • 2 Rodanxes de xoriço
  • 1 Llauna de gambetes "minis" pelades
  • 1 Llauna de musclos naturals
  • 1 Llauna de pop a trossos amb oli
  • 1 Barreta de cranc
  • Olives negres i verdes sense pinyols
  • 2 Llagostins petits cuits
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra

2 racions

Elaboració

Preparació de l'amanida:

Rentem l'enciam i el tallem molt petit. El reservem.
Rentem i tallem el tomàquet en quatre grills. El reservem.
Rentem el pebrot verd i el tallem molt petit. El reservem.
Pelem i tallem la ceba mot petita. La reservem.
Partim a rodanxes la barreta de cranc. Ho reservem.
Obrim totes les llaunes. Reservem el contingut.
Partim l'ou dur en quatre parts. El reservem.

Per montar el plat:

En un plat, al centre hi posem l'enciam barrejat amb el pebrot i
ceba que teníem reservats. Fem com un petit turó.
Al costat, anem alternant ou dur, tomàquet, olives i talls d'embotit.
Entremig de tot hi posem els ingredients de les llaunes i el cranc.
En el centre, hi posem un llagostí petit.
Ho amanim amb oli i sal.
Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Amanida "especial" freda i molt variada
Amanida "especial" freda i molt variada.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2409 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: