Albergínies arrebossades a l'andalusa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis albergínies de mida mitjana
  • Oli d'oliva
  • Tres ous batuts
  • Sal
  • Farina
  • Dos alls pelats sense el cor
  • Julivert picolat (quatre cullerades)

6 racions

Utensilis

Una safata metàl·lica plana amb paper de cuina
Una safata rectangular de porcellana
Una paella fonda
Una aranya de filferro
Un atuell de plàstic pla
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una mandolina
Un ratllador fi

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre esclatem tres ous, i els remenem amb el batedor de varetes, i tot seguit hi afegim: un polsim de sal, els alls ratllats i el julivert picolat, ho remenem una mica i ho reservem.
Seguidament, amb una mandolina tallem les albergínies a lo llarg en tires amples i tot seguit les tallem en dues meitats a lo ample, les salem, les passem per farina i les passem per l'ou batut, i les fregim en una paella fonda amb oli d'oliva, i a mida que veiem que ja estan daurades, les anem posant en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i tot seguit ja les podrem ficar a la safata de porcellana, i ja les tindrem llestes per fer l'aperitiu, o fer-les servir com a guarnició.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, tant ens pot servir com a guarnició, com per fer l'aperitiu.
Aquesta recepta, també la podem fer amb carbassons en comptes d'albergínies.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1233 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!