Batut casolà de maduixots del Maresme
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Batut
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Inexperts
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 4 o 5 Maduixots del Maresme.
- 20 cl de llet semidesnatada
- 1 Culleradeta de sucre (opcional)
 1 racions
 1 racions
Elaboració
							Si és necessari netegem els maduixots. 
El hi traiem la cua.
Si el maduixots són molt grossos els partim.
Posem al robot de cuina o batedora els maduixots 
amb la llet i el sucre si ho volem més dolç.
Ho batem bé i llestos.
Si volem, el posem a la nevera i el consumim fresc.
														
 5min
  5min 
Notes
Si comprem una caixeta de maduixots i veiem que alguns es faran malbé de massa madurs o de vegades en no veure les capes de sota de la caixeta en poden sortir de massa madurs, fem batuts i a la nevera. Fins i tot es pot congelar.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2136 visites.
 2136 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 
									 Roger Lorente Martínez
 Roger Lorente Martínez![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Begudes
 Begudes 
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Aperitiu
 Aperitiu 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram