Batut casolà de maduixots del Maresme

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 o 5 Maduixots del Maresme.
  • 20 cl de llet semidesnatada
  • 1 Culleradeta de sucre (opcional)

1 racions

Elaboració

Si és necessari netegem els maduixots.
El hi traiem la cua.
Si el maduixots són molt grossos els partim.
Posem al robot de cuina o batedora els maduixots
amb la llet i el sucre si ho volem més dolç.
Ho batem bé i llestos.
Si volem, el posem a la nevera i el consumim fresc.

5min

Notes

Si comprem una caixeta de maduixots i veiem que alguns es faran malbé de massa madurs o de vegades en no veure les capes de sota de la caixeta en poden sortir de massa madurs, fem batuts i a la nevera. Fins i tot es pot congelar.


Recepta de cuina de Batut casolà de maduixots del Maresme

Batut casolà de maduixots del Maresme.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Batut casolà de maduixots del Maresme

Batut casolà de maduixots del Maresme.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1152 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: