Espaguetis a la crema de fuagràs amb fredolics
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Pasta
						Recepta per wok
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 400 grams de fuagràs casolà (el trobareu a les meves receptes)
- 400 grams d'espaguetis
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- La part blanca de dos porros picolada
- Pebre negre en pols
- Mantega
- Nata líquida per muntar
- Nou moscada
- Un pot de 500 grams de fredolics en conserva
- Formatge Idiazabal ratllat
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Un wok de mida gran
Una paella gran
Un cassó gran
una batedora elèctrica
Un pot per la batedora
una cassola fonda
Una escorredora
Elaboració
							Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els espaguetis fins que estiguin cuits al "dente" i tot seguit els escorrem i els reservem en la mateixa cassola coberts amb aigua.
A part, en una paella amb oli d'oliva, saltem els fredolics escorreguts i salpebrats, fins que hagin deixat anar tota la seva aigua, i els reservem.
Tot seguit, fem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i un cop fet, en reservem 400 grams.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els porros i els reservem.
Tot seguit, agafem els 400 grams de fuagràs, un bon raig de nata líquida, i un polsim de nou moscada, i ho passem per la batedora fins que tinguem una crema fina i homogènia, i la fiquem en el wok juntament amb els porros.
A continuació, incorporem els fredolics i els espaguetis, i amb el mànec del wok donem unes voltes, corregim de sal, ho deixem coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula juntament amb cinc plats fondos, espolsats amb una mica de formatge Idiazabal pel damunt.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de la pasta
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de la pasta  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2297 visites.
 2297 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Sopes i cremes
 Sopes i cremes Postres i dolços
 Postres i dolços Natilles
 Natilles 
  
  
  
 
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram