Amanida d'escarola amb bacallà fumat, tomàquets xerris i formatge Idiazabal, amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una escarola de mida gran
  • Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
  • 400 grams de bacallà fumat
  • Una safata de tomàquets xerris
  • 400 grams de formatge Idiazabal tallat a quadrets

5 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Una safata de porcellana rectangular de mida gran
Una batedora elèctrica
Un pot per la batedora

Elaboració

Primerament, netegem l'escarola, la tallem en trossos petits i la posem en el bol de vidre, juntament amb els tomàquets xerri tallats en dues meitats, i tot seguit afegim un bon raig de vinagreta d'anxoves que farem tal com explico a la meva recepta i seguidament ho remenem tot ben remenat, i ho distribuïm per tota la safata de porcellana.
Seguidament, repartim el bacallà fumat pel damunt de l'escarola juntament amb els tacs de formatge Idiazabal, ho reguem una mica més amb la vinagreta d'anxoves, i ja la podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1905 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: