Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana

Ingredients

  • 1 Paquet de 250 g de pasta fresca, tortellini (a l'ou amb pernil curat)

Per la salsa napolitana:

  • Una llauna d'uns 250 g de puré de tomàquet (tomàquets sense pell ni llavors)
  • 1 Ceba mitjana
  • 1 Pastanaga mitjana
  • Oli d'oliva
  • 3 Alls
  • Fulles d'alfàbrega picades
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Sucre
  • 2 Litres d'aigua

2 racions

Elaboració

De la salsa napolitana:

Tallem la ceba fina i la pastanaga a daus molt petits.
Pelem i piquem els alls.
Posem a escalfar una paella amb una mica d'oli d'oliva.
Afegim els alls picats i els deixem daurar durant uns 3 o 4 minuts. Els reservem.
En la mateixa paella hi tirem la ceba amb la pastanaga.
Deixem coure uns 20 minuts.
Triturem amb la batedora la ceba i pastanaga però han de quedar trossets.
Afegim a la paella les fulles d'alfàbrega i els alls picats.
Donem voltes durant 1 minut fins que comença a deixar anar l'aroma l'alfàbrega.
Tirem a la paella el puré de tomàquet, la barreja anterior, la sal i el pebre.
Remenem bé i tapem la paella perquè la salsa espesseixi.
Deixem coure uns 30 minuts.
Provem el gust i afegim el sucre si la salsa està una mica àcida.

De la pasta:

En una olla posem aigua, uns 2 litres, i abundant sal.
Quan bull, hi tirem els tortellini i deixarà de bullir.
En bullir de nou, els deixem coure uns 3 minuts.
Els escorrem bé i posem sota l'aixeta per aturar la cocció.

Per acabar:

Posem els tortellini en un plat i per sobre la salsa napolitana calenta al gust.
Ja es pot servir.

1h


Recepta de cuina de Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana

Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana.

Recepta de cuina de Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana

Tortellini frescos de pernil curat .

Recepta de cuina de Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana

Salsa napolitana.

Recepta de cuina de Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana

Tortellini frescos de pernil curat escorreguts.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2041 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: