Lluç amb gratinat de patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Lloms de lluç fresc que a la peixateria ens preparen
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

Pel gratinat de patates:

  • 800 g de Patates
  • 20 g de mantega
  • ½ liltre de llet
  • 2 Ous
  • Formatge tendre
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Nou moscada

4 racions

Elaboració

Pelem les patates i les tallem a rodanxes fines.
Tallem el formatge tendre a trossets.
Posem un raig d’oli en una safata de forn i fem capes alternes de patates i formatge tendre.
Amb els ous i la llet fem una barreja.
Hi posem una mica de sal, la nou moscada i la tirem per sobre les patates.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Ho enfornem i passats uns 25 minuts, obrim el forn i sobre les patates hi posem els 4 lloms de
lluç salpebrats amb un raig d'oli per sobre.
Deixem coure uns 15 minuts més tot junt.
Servim un tros de patates gratinades amb un llom de lluç a sobre per persona.

50min


Recepta de cuina de Lluç amb gratinat de patates

Lluç amb gratinat de patates.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1804 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: