Amanida de pastor

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 Patates petites/mitjanes
  • 1 Pebrot vermell mitjà
  • 1 Pebrot verd mitjà
  • 2 Tomàquets petits/mitjans
  • 1 Ceba mitjana de Figueres
  • 1 Pastanaga gran
  • 2 Llaunes de tonyina al oli d'oliva
  • 2 Ous durs
  • 1 Pot d'olives verdes sense pinyol
  • 1 Pot d'olives negres amb pinyol
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
  • Crema balsàmica de Mòdena (opcional)

3 racions

Elaboració

Pelem les patates, les tallem a daus petits i els posem en una olla amb aigua i sal a bullir.
Quan arrenqui el bull ho deixem coure uns 15 minuts.
Ho escorrem bé i reservem.
Mentre, rentem els pebrots i tomàquets i els tallem a daus petits.
Ho reservem.
Tallem la ceba petita i la pastanaga en juliana.
A cada plat hi posem tots els ingredients barrejats, mig ou dur, tonyina esmicolada i
unes quantes olives de cada tipus.
Hi tirem sal al gust i un raig d'oli d'oliva verge extra i un raig de crema balsàmica
de Mòdena (opcional).
Ho posem entre 15 i 30 minuts a la nevera o no, en funció dels gustos de cadascun.
Ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Amanida de pastor

Amanida de pastor.

Recepta de cuina de Amanida de pastor

Detall amanida de pastor.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: