Amanida de pastor

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 Patates petites/mitjanes
  • 1 Pebrot vermell mitjà
  • 1 Pebrot verd mitjà
  • 2 Tomàquets petits/mitjans
  • 1 Ceba mitjana de Figueres
  • 1 Pastanaga gran
  • 2 Llaunes de tonyina al oli d'oliva
  • 2 Ous durs
  • 1 Pot d'olives verdes sense pinyol
  • 1 Pot d'olives negres amb pinyol
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
  • Crema balsàmica de Mòdena (opcional)

3 racions

Elaboració

Pelem les patates, les tallem a daus petits i els posem en una olla amb aigua i sal a bullir.
Quan arrenqui el bull ho deixem coure uns 15 minuts.
Ho escorrem bé i reservem.
Mentre, rentem els pebrots i tomàquets i els tallem a daus petits.
Ho reservem.
Tallem la ceba petita i la pastanaga en juliana.
A cada plat hi posem tots els ingredients barrejats, mig ou dur, tonyina esmicolada i
unes quantes olives de cada tipus.
Hi tirem sal al gust i un raig d'oli d'oliva verge extra i un raig de crema balsàmica
de Mòdena (opcional).
Ho posem entre 15 i 30 minuts a la nevera o no, en funció dels gustos de cadascun.
Ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Amanida de pastor

Amanida de pastor.

Recepta de cuina de Amanida de pastor

Detall amanida de pastor.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3580 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: