Supremes de salmó amb salsa teriyaki i espàrrecs verds

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Supremes de salmó fresc i net d'espines
  • Un manat d'espàrrecs verds
  • 1 Pot de pebrots del piquillo
  • Salsa teriyaki (quantitat necessària per marinar)
  • 2 c / s de Llavors de sèsam
  • 4-5 Alls tendres
  • 3 c / s de Salsa kecap manis (salsa de soja indonèsia)
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

4 racions

Elaboració

Amb uns 30 minuts d'antelació, untem les supremes de salmó amb la salsa teriyaki, fregant perquè la salsa impregni bé el peix. Cobrim el recipient en el que hi ha el salmó amb film transparent i ho deixem marinar a la nevera.
Agafem una paella antiadherent i torrem les llavors de sèsam.
Quan el sèsam comenci a fer el soroll de les crispetes, hi afegim els alls tendres prèviament pelats i picats a rodanxes molt petites.
Deixem coure uns 2 minuts.
Incorporem a la paella els espàrrecs verds tallats a trossets d'entre 1 i 2 centímetres.
Anem remenant i hi afegim sal al gust i si cal una mica més d'oli d'oliva. Quan les espàrrecs estan preparats uns 5 minuts, retirem la paella del foc i ho reservem.
Fem les supremes de salmó a la planxa.
El temps de cocció del peix serà qüestió del gust dels comensals, si els agrada més o menys fet. Uns 8 minuts màxim.
Servim el salmó amb els espàrrecs, un pebrot del piquillo i per sobre hi tirem la salsa teriyaki que hagi quedat en el recipient del marinat.

25min

Notes

En el temps no hi ha els 30 minuts de marinar.


Recepta de cuina de Supremes de salmó amb salsa teriyaki i espàrrecs verds

Supremes de salmó amb salsa teriyaki i espàrrecs verds.

Recepta de cuina de Supremes de salmó amb salsa teriyaki i espàrrecs verds

Supremes de salmó amb salsa teriyaki i espàrrecs verds.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2287 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: