Broquetes de pollastre arrebossades amb festucs, romesco i soja

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 Pits de pollastre
  • 1 Gotet de salsa de soja
  • Festucs triturats
  • Sèsam torrat
  • 1 Pot de salsa romesco casolana
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Netegem bé els pits de pollastre i eliminem les restes de greix amb ajuda d’unes tisores.
Els tallem al llarg (també es podria tallar a daus), els salpebrem i els reservem en una safata fonda.
En un bol afegim la salsa de soja, els festucs triturats i una mica de salsa de romesco.
Ho remenem molt bé fins que ens quedi una mescla homogènia.
Aboquem aquesta mescla a la safata on tenim el pit de pollastre tallat i ho deixarem marinant un mínim d’una hora a la nevera.
Passat aquest temps, marquem els talls de pit de pollastre (ben escorreguts) en una paella amb una mica d’oli.
Deixem que es daurin per tots els cantons.
En un plat fons coloquem les llavors de sèsam i a mesura que retirem el pollastre daurat, l’arrebossem bé en el sèsam.
Punxem el pollastre amb les broquetes de fusta i les repartim en plats individuals. En aquest cas tres per persona.
Sevim les tres broquetes per persona i al costat una mica de salsa de romesco. També a part, una tasseta amb salsa de soja.

35min


Recepta de cuina de Broquetes de pollastre arrebossades amb festucs, romesco i soja

Broquetes de pollastre arrebossades amb festucs, romesco i soja.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2748 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: