Salmó a daus estofat amb carxofes i espàrrecs verds
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de salmó fresc tallat en daus regulars
- 600 grams de carxofes congelades
- Dos manats d'espàrrecs verds de cultiu
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un brot de julivert
- Sofregit de tomàquet
- Una ceba tendra picolada
- Tres alls aixafats
- Una fulla de llorer
- Vi blanc
- Oli d'oliva
- Fumet de peix
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Uns estalvis
Un cassó gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en un cassó gran amb: aigua, un polsim de sal i un brot de julivert, escaldem les carxofes i els espàrrecs tallats a trossos regulars uns deu minuts, i tot seguit, els escorrem i reservem.
Seguidament, en una cassola fonda,sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats, una fulla de llorer, i quan tot plegat ja està ben sofregit, hi afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim quatre cullerots de fumet de peix i deixem que arrenqui el bull uns vint minuts, i seguidament, hi afegim els espàrrecs, les carxofes i els daus de salmó salpebrats, deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.
1h 10min
Etiquetes: Cuina marinera La cuina dels estofats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2262 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.