Salmó a daus estofat amb carxofes i espàrrecs verds

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de salmó fresc tallat en daus regulars
  • 600 grams de carxofes congelades
  • Dos manats d'espàrrecs verds de cultiu
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un brot de julivert
  • Sofregit de tomàquet
  • Una ceba tendra picolada
  • Tres alls aixafats
  • Una fulla de llorer
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Fumet de peix (Veure)

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Uns estalvis
Un cassó gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó gran amb: aigua, un polsim de sal i un brot de julivert, escaldem les carxofes i els espàrrecs tallats a trossos regulars uns deu minuts, i tot seguit, els escorrem i reservem.
Seguidament, en una cassola fonda,sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats, una fulla de llorer, i quan tot plegat ja està ben sofregit, hi afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim quatre cullerots de fumet de peix i deixem que arrenqui el bull uns vint minuts, i seguidament, hi afegim els espàrrecs, les carxofes i els daus de salmó salpebrats, deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

590 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!