Broqueta de calamar
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Broqueta
Estació: primavera estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Calamar fresc mitjanet que a la peixateria ens netegen
- 1/2 Carbassó
- 1 Pastanaga petita
- 1/2 Manat d'espàrrecs verds
- 1 Pot de blat de moro
- Sal
- Oli d'oliva
- Salsa Cèsar
- Crema de vinagre de Mòdena
1 racions
Elaboració
Rentem i tallem molt petit el carbassó, la pastanaga i els espàrrecs verds
(tallat com si fos per tirar al gaspatxo),
Posem una mica d'oli en una paella i coem el calamar amb les potes uns 7 o 8 minuts,
juntament amb els ingredients tallats abans. Cap al final de la cocció ho salem una mica.
Així el calamar no quedarà dur.
Tallem el calamar amb rodanxes altes (un parell de cm)
En filem per baix les rodanxes amb un palet de fusta per broquetes.
Posem trossos de potes del calamar dins les rodanxes.
En un plat de base hi posem els ingredients que hem cuit amb el calamar i blat de moro tot barrejat.
Hi posem la broqueta a sobre.
Adornem amb uns rajolins de salsa Cèsar i crema de vinagre de Mòdena.
Ja es pot servir.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1818 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.