Gall (peix) amb salsa de pebrot escalivat i all tendre

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns 150 - 200 g de filets de gall fresc sense espines
  • 1 All tendre
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Succedani de caviar

Per la salsa de pebrot escalivat:

  • 1 Pot petit de pebrot vermell escalivat
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 100 ml de Crema llet

1 racions

Elaboració

De la salsa de pebrot escalivat:

Posem el pebrot comprat escalivat en un bol juntament amb la crema de llet, la sal i el pebre,
ho passem per la batedora fins que quedi una salsa ben fina.

Del gall:

Salem i enfarinem una mica els filets de gall.
En una paella antiadherent hi posem una mica d'oli i quan està calent els filets de gall.
Deixem fregir uns 3 o 4 minuts per costat.
Cap el final hi saltem l'all tendre net.

Per emplatar:

En un plat hi posem de base la salsa de pebrot escalivat i sobre els filets de gall amb l'all tendre damunt del peix.
Acabem d'adornar el plat amb uns tocs de succedani de caviar.

15min


Recepta de cuina de Gall (peix) amb salsa de pebrot escalivat i all tendre
Gall (peix) amb salsa de pebrot escalivat i all tendre.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1684 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: