Platillo mariner de popets amb ceba i mongetes de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de popets congelats 40/60
  • 300 Grams de mongetes de Santa Pau cuites
  • Oli d'oliva
  • Un got de vi blanc
  • Una copa de conyac
  • Dues fulles de llorer
  • Quatre alls pelats i aixafats
  • Tres cebes tendres tallades en juliana
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera de terrissa amb tapa
Uns estalvis de vímet

Elaboració

En una cassola marinera de terrissa, posem: els popets descongelats i nets, les cebes tallades en juliana, dues fulles de llorer, els alls aixafats, un got de vi blanc, una copa de conyac, i un bon raig d'oli d'oliva, ho remenem tot ben remenat, tapem la cassola i ho posem a coure a foc baix fins que els popets estiguin gairebé cuits, llavors corregim de sal, hi afegim les mongetes de Santa Pau, ho remenem una mica amb les nanses de la mateixa cassola, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt estigui ben cuit, ho espolsem amb el julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis de vímet a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

457 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!