Truita d'espàrrecs i cansalada

Ingredients

  • 300 gr. d'espàrecs verds
  • 150 gr. de cansalada fumada a tires.
  • 4 ous
  • Sal
  • Oli
  • Fulla de llorer

4 racions

Elaboració

Netejar els espàrrecs, trossejar-los i bullir-los amb el llorer i una mica de sal. Un cop cuits, escorrer i reservar.
Saltejar la cansalada a la paella amb una mica d'oli. Afegir els espàrrecs. Remenar.
Afegir els 4 ous batuts amb una mica de sal i fer la truita.

25min

Notes

Al hivern es pot fer amb espàrrecs. a l'estiu amb bajoquetes tendres.
Per acompanyar: una bona amanida de tomaca i formatge fresc.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2317 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: