Macarrons amb cansalada i bolets a la crema

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:  
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 400 grams de macarrons
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Julivert picolat
  • Mantega
  • 600 grams de gĂ­rgoles fresques
  • 500 cl. de nata lĂ­quida per muntar
  • Una ceba tendra picolada
  • Quatre talls de cansalada de papada sense la cotna
  • Conyac
  • Nou moscada en pols

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl¡lica fonda
Una escorredora
Un wok gran

ElaboraciĂł

Primerament, en una cassola fonda posem: aigua, un polsim de sal, una mica de mantega, i deixem que arrenqui el bull, i tot seguit hi afegim els macarrons, i deixem que coguin fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem, els barregem amb una mica d'oli, i els reservem en la mateixa escorredora.
A continuaciĂł, en un wok amb un raig d'oli, sofregim: la ceba picolada, la cansalada tallada a trossos petits, i les gĂ­rgoles sense el peduncle i tallades a juliana fina, salpebrades.
Quan tot el conjunt ja esta ben fregit,hi afegim: un raig de conyac i deixem que redueixi, i tot seguit hi afegim la nata lĂ­quida, i un polsim de nou moscada, ho remenem amb el mĂ nec del wok,i tot seguit hi afegim els macarrons ben escorreguts, ho remenem tot donant unes voltes amb el mĂ nec del wok, ho espolsem amb el julivert picolat, deixem que s'acabi de coure tot plegat set minuts, i ja ho podrem repartir en quatre plats fondos, i ho servirem a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Macarrons amb cansalada i bolets a la crema

Enllaça aquesta recepta:

829 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!