Macarrons amb cansalada i bolets a la crema

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de macarrons
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Julivert picolat
  • Mantega
  • 600 grams de gírgoles fresques
  • 500 cl. de nata líquida per muntar
  • Una ceba tendra picolada
  • Quatre talls de cansalada de papada sense la cotna
  • Conyac
  • Nou moscada en pols

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Un wok gran

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda posem: aigua, un polsim de sal, una mica de mantega, i deixem que arrenqui el bull, i tot seguit hi afegim els macarrons, i deixem que coguin fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem, els barregem amb una mica d'oli, i els reservem en la mateixa escorredora.
A continuació, en un wok amb un raig d'oli, sofregim: la ceba picolada, la cansalada tallada a trossos petits, i les gírgoles sense el peduncle i tallades a juliana fina, salpebrades.
Quan tot el conjunt ja esta ben fregit,hi afegim: un raig de conyac i deixem que redueixi, i tot seguit hi afegim la nata líquida, i un polsim de nou moscada, ho remenem amb el mànec del wok,i tot seguit hi afegim els macarrons ben escorreguts, ho remenem tot donant unes voltes amb el mànec del wok, ho espolsem amb el julivert picolat, deixem que s'acabi de coure tot plegat set minuts, i ja ho podrem repartir en quatre plats fondos, i ho servirem a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

888 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!