Amanida de melo

Ingredients

  • 4 tallades de melo
  • Enciams variats
  • 150 grms.de formatge tipus feta
  • 4 tomaquets secs
  • 40grms d'avellanes torrades
  • 2 talls de pernil serra
  • Oli d'oliva
  • El suc de 1 llimo
  • Menta picada

4 racions

Elaboració

Trossegem les avellanes,el formatge i els tomaquets secs.
Preparem el cruixent de pernil.
Posan els 2 talls al micro de 2 a 3 minuts. Han de quedar molt secs.
Reservem damunt paper de cuina.
Barrejem l'oli i suc de llimona
Tallem el melo a trossos mida boca
Emplatem,possem els enciams,el melo damumt la barreja de formatge tomaquets avellanes.
Amanim amb l'oli
Possem el pernil esmicolat i la menta picada

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

629 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!