Carbassó farcit de carn

Ingredients

  • Dos carbassons.
  • Una ceba.
  • Carn de pollastre i vedella.
  • Una ceba mitjaneta.
  • Uns retalls de pernil salat.
  • Oli, sal
  • Mitja tasseta de crema de llet.
  • Formatge ratllat.

4 racions

Elaboració

Bullirem els carbassons a rodanxes, amb una mica de sal
Rostirem la carn amb un sofregit de ceba.
Quan ho tinguem al punt, ho trinxarem amb la trinxadora, i enrossirem uns dauets de pernil salat, que també trinxarem i afegirem a la carn picada.
Posarem les rodanxes de carbassó en una safata de forn, i posarem per sobre el trinxat de la carn amb la crema de llet, i ho cobrirem de formatge ratllat.
Ho posarem al forn fins que el formatge s'enrosseixi, i ho servirem ben calent.

30min

Notes

Aquesta picada de carn, també ens pot servir per farcir albergínies, patates, carxofes, etc.


Recepta de cuina de Carbassó farcit de carn
per Teresa Vives Mariné

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1777 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: