Amanida freda de carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 carxofes petites
  • 1/2 pebrot verd petit
  • 1/2 pebrot vermell petit
  • 1 tomàquet
  • 1 ceba
  • 1 potet d'olives farcides
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre

1 racions

Elaboració

Treiem les fulles menys tendres de les carxofes i les tallem en 4 grills cadascuna, en total 16 grills.
En una olla amb aigua i sal i posem a coure els grills de carxofa (quan l'aigua bull uns 20 minuts més o menys).
Les escorrem i deixem refredar.
Mentre coem les carxofes, rentem els pebrots i el tomàquet, els tallem juntament amb la ceba que hem
pelat a quadradets el més petits possible. Tallem a rodanxes les olives.
En un bol de vidre barregem bé tots els ingredients, ho salpebrem i ho amanim bé amb oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Amanida freda de carxofes

Amanida freda de carxofes.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

646 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Amic Jordi, ets el cinturó negre desè dan de receptes.cat!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!